dissabte, 8 de febrer del 2014

BOYS NOIZE - "Oh!" (A-Trak Remix)



08/02/2014:


Normalment tenim una concepció de les errades com una cosa negativa, però això no sempre és així. De la part negativa de les errades, ja n'he parlat en altres ocasions, y en tornaré a parlar d'aquí a poques setmanes. Avui parlaré de la part positiva de les errades. I no parlaré de que és bo equivocar-se perquè així se'n aprèn.

De tant en tant, quan ens equivoquem, rebem a canvi, una petita satisfacció o alegria, que si haguéssim fet les coses bé, ens haguéssim perdut. Vull dir que qui no s'ha equivocat de carrer algun cop. I a descobert una botiga especial o un bar de tapes fantàstiques? O qui no s'ha equivocat de canal de TV o d'emissora de radio, i ha descobert un bon programa? O comprant una ampolla de vi equivocada, i descobrir que aquell vi es mes bo i mes barat que el que hem estat consumint durant anys? Jo mateix, quan em dedicava a fer cançons, de tant en tant, m'equivocava, i descobria una nova i millor manera de desenvolupar la cançó que estava fent. Un dels casos mes coneguts d'errades beneficioses, és la torre de pisa, que gràcies a unes errades de calcul, aquesta petita població italiana, es coneguda a tot el món.

Això em va passar un dia amb Boys Noize. Per errada una de les seves cançons va anar a parar al meu ordinador. Com era una cançó no desitjada, no vaig tenir cap motivació per escoltar-la, però novament un altre errada meva, va fer que l'escoltes i aleshores, vaig descobrir un music (dels que ara se'n diuen productors o DJ's) amb un tema molt bo. Tant bo que em va fer investigar i veure que aquell tema no era flor d'un dia, i que es un music que cal seguir.


Avui (ahir) “tocava” amb els seu peculiar instrument, uns plats, els seus temes de ball, potents i carregats de força. És per això, que avui presento la cançó “Oh! (A-track Remix)” que amb dos cops de fortuna, m'han fet descobrir a aquest “productor”.

Si algú escolta aquesta cançó, ho hauria de fer amb els llums tancats, i els so a tota canya.
Què en gaudiu!!

ANY: 2008
CD: Oioioi Remixed




 

BOYS NOIZE

Nacionalitat:  Alemanya
Web oficial
: http://boysnoize.com/

ANY: 2008
CD: Oioioi Remixed



01 – & DOWN (SIRIUSMO REMIX)
02 – LAVA LAVA (FEADZ AVAL AVAL REMIX)
03 – THE BATTERY (DJ MAXXIMUS REMIX)
04 – OH! (A-TRACK REMIX)
05 – LET’S BUY HAPPINESS (PROXY REMIX)
06 – MY HEAD (PARA ONE REMIX)
07 – SHINE SHINE (APPARAT REMIX)
08 – DON’T BELIEVE THE HYPE (SURKIN REMIX No.2)
09 – DON’T BELIEVE THE HYPE (PROXY REMIX)
10 – DON’T BELIEVE THE HYPE (HOUSEMEISTER REMIX)